Het werkproces borgen.
Zekerheid vóór alles.

Het installatievak staat bol van regeltjes en voorwaarden, er zijn vele regels en procedures. Vanzelfsprekend, want er wordt gewerkt met gas. Dat die regels de komende jaren alleen maar uitgebreid worden is bekend.

De techniek staat niet stil, dus iedere installateur moet bijblijven om goedgekeurd werk te kunnen leveren.

Om het kennis-niveau van 'oude rot in het vak' tot nieuw talent te ondersteunen ontwikkelt Maintenanz digitaal gereedschappen die het werk in de dagelijkse praktijk ondersteunen. Het werk makkelijker maken.

Het werkproces begeleiden met slim digitaal gereedschap dient niet alleen de snelheid, maar borgt ook de ZEKERHEID. Alles afgevinkt. Niks vergeten? Check!


Meten is weten?
Als je weet wat je meet!

We kennen installateurs die met gemak 7 dagen per week kunnen werken. Er is een schrijnend tekort aan vakmensen. Goed geschoolde mensen kunnen overal aan de slag. Alleen zijn ze schaars. Dus is het voor installatiebedrijven soms roeien met de riemen die je hebt.

Scholing en vakkennis is de komende jaren essentieel. Bijblijven in de ontwikkelingen is voor elke installateur cruciaal om de kwaliteit van zijn werk te kunnen waarborgen. En op te kunnen leveren wat aan de regelgeving voldoet.

Je kunt niet alles weten. Zeker niet in deze tijd. Dan is het superhandig als je alle informatie in je hand hebt. Installatietechniek wordt alsmaar complexer: naast de fysieke omgeving is elektronica niet meer weg te denken.

We struikelen inmiddels over de hybride systemen en combinaties waar veel kennis voor nodig is. Maintenanz levert de installateur actuele informatie en maakt het werk(-proces) van de installateur eenvoudiger door het 'op de man' brengen van kennis. Ideaal!