Regels zijn regels.
En veiligheid staat op #1.

Erkenning, vakpaspoort, certificering, accreditatie. De bedrijfsbus zit rondom vol met stickers van erkenningen. We hebben alle papieren, we hebben alle diploma's. En zit al die kennis in je hoofd? En handel je er naar? Chapeau!

Ondanks die immense hoeveelheid ervaring en vakkennis gaat er toch regelmatig nog wat mis in de praktijk. Dat weten we allemaal. Maintenanz levert de installateur gereedschap waarmee op snelle en overzichtelijke wijze aan alle voorwaarden kan worden voldaan. Om nare situaties te voorkomen.

Een miskleun komt in alle bedrijfstakken voor maar in de installatiebranche kan het grote gevolgen hebben. Soms met dodelijke afloop. Daarom zijn er regels. Die je niet aan je laars moet kunnen lappen.

Registreren en rapporteren is een vereiste. Het maakt het werk niet leuker, maar je weet daardoor wél (en een ander) dat je goed bezig bent. Tijdverlies met rapporteren en registreren tot een minimum beperken zorgt er wél voor dat het echte werk meer voorrang krijgt.


Twee rechterhanden.
En een slimme kop er op.

Handigheid zit in de genen van elke installateur. Daarom heeft hij gekozen voor dit vak. Kennis is het sleutelwoord. Veel of weinig ervaring? Nieuw type installatie? Maakt niet uit, want Maintenanz helpt je een handje: snel zoeken op een trefwoord, direct vinden waar je naar op zoek bent.

VEILIGHEID staat te allen tijde op de eerste plaats. Een correcte oplevering binnen de richtlijnen of een snelle oplossing binnen de voorschriften bij een storings-interventie maakt dat je trots kunt zijn op je werk. En een tevreden klant rijker bent.

Snelheid, zekerheid en VEILIGHEID.
Dat zijn de pijlers van de Maintenanz Toolbox. We introduceren de eerste digitale gereedschappen:
- Rapporteren en Afmelden
- Rookgasmeting én de
- © Installatiepas
Die combinatie levert direct een forse tijdwinst op, maar gelijktijdig ook registratie en daarmee historie. Dus elke volgende keer dat je naar eenzelfde adres gaat heb je de volledige informatie van de betreffende installatie in je hand. Ook van het werk dat een collega of àndere installateur eerder heeft verricht. Handig!