Schrijf in voor een gratis proef-periode van 6 maanden!
En ervaar direct gemak en snelheid.

PROEFPERIODE

Inschrijven voor de gratis proef-periode van 6 maanden kan tot uiterlijk 31 oktober 2019.
U maakt dan kennis met de modules:
1. Rapporteren en afmelden
2. Rookgasmeting
3. Installatiepas©

INSTALLATIEPAS / QR-CODES:
Bij aanmelding voor een proefabonnement ontvangt u een reeks Installatiepas© QR-code stickers. Daarmee kunt u kennis maken met de functionaliteit van het platform.

Gedurende de proefperiode van zes maanden kunt u het abonnement op elk gewenst moment beëindigen. Beëindigt u het abonnement niet gedurende de proefperiode van zes maanden dan treedt automatisch het betaalde abonnement in werking.
• Het abonnement is per maand opzegbaar.

• U kunt gedurende uw proefperiode ook vrijblijvend kennis maken met nieuwe modules die in het platform worden opgenomen.
• Zodra u 4 installaties aan het platform heeft gekoppeld ontvangt u 250 Installatiepas
© QR-code stickers. De stickers zijn blijvend gratis bij een betaald abonnement en worden naar rato van uw verbruiksprofiel verstrekt.

ABONNEMENT

Ná de proefperiode van zes maanden (voor de modules rapporteren & afmelden, rookgasmeting en installatiepas) zijn de kosten per abonnement € 29,95 excl BTW per maand.

De abonnementsprijs is pér service-/ onderhoudsmonteur die volledig gebruik maakt van het platform(*). Medewerkers die geen verrichtingen aan installaties uitvoeren, kunnen kostenloos gebruik maken van (delen van) het platform.


* Een inlogcode van het platform is, omwille van veiligheidsredenen en historiek, altijd gekoppeld aan één individuele monteur (e.e.a. vooruitlopend op het toekomstige vakpaspoort) en niet uitwisselbaar of overdraagbaar.


AANMELDEN is EENVOUDIG:

STAP 1

Voer uw bedrijfsgegevens en beheer-gegevens in en u ontvangt de inlogcodes terstond per email. Download en installeer via de Google Play Store de gratis ‘MAINTENANZ’-app. Log in op de app met uw naam en wachtwoord! U kunt direct aan de slag.

MEERDERE LICENTIES

Wenst u meerdere licenties binnen één bedrijf?
Meld uw bedrijf eerst aan (zie stap 1) en maak vervolgens extra licenties aan op het beheerdersportaal (inloggen met de donkerblauwe knop onder ‘ik heb al een gebruikersaccount’).

AANMELDEN

Zie onderstaande aanmeldknop. Voer uw bedrijfsgegevens in.

sentiment_very_satisfied
STAP 1
BETAAL 1 CENT

Ter verificatie van het opgegeven rekeningnummer brengen we 1 eurocent in rekening. Een abonnement is (bij aanmelding vóór 31 oktober 2019) gedurende 6 maanden geheel gratis.

sentiment_very_satisfied
STAP 2
DOWNLOAD DE APP

Download de Maintenanz App uit de Google Play Store of Apple AppStore.
Log in op de app met uw gebruikersnaam en het wachtwoord dat u per email ontvangt.

U bent klaar om aan de slag te gaan!

sentiment_very_satisfied
STAP 3
INSTALLATIEPAS©

Na aanmelding ontvangt u een serie QR-code stickers. Zodra u 4 installaties aan het platform heeft gekoppeld ontvangt u 250 Installatiepas© QR-code stickers. De stickers zijn blijvend gratis bij een betaald abonnement en worden naar rato van uw verbruiksprofiel verstrekt.

sentiment_very_satisfied
QR-CODE STICKERS
BEHEERDERS PORTAAL
(uw account gegevens)

Log HIER in om uw account te beheren. Hier kunt u extra licenties aanmelden voor uw medewerkers.

WERKVOORBEREIDING
(uw werkorders, klantgegevens en rapporten)

Log HIER in om uw werkorders, klantgegevens en rapportages / historie te bewerken.

sentiment_very_satisfied
EXTRA INFORMATIE

Image